Snel geregeld, gegarandeerd lage prijs

Aanmelden
energielabel

Aanmelden energielabel

Via deze pagina kunt u via ons, als gecertificeerde adviseurs, eenvoudig een energielabel voor uw woning aanvragen. U vult daarvoor het formulier in. Nadat u dit formulier heeft ingevuld kunt u betalen via een veilige iDEAL omgeving.

Wij nemen vervolgens contact met u op voor het definitief maken van een afspraak. Na de opname van de woning, waarbij we onder andere kijken naar de isolatie en installaties, leveren wij binnen maximaal één week het energielabel. 

Inschrijfformulier energielabel

Na inschrijving nemen we contact op voor het definitief maken van de afspraak

De kosten voor het energielabel zijn: € 325,00 voor woningen tot 200m2 (Meerprijs per 35m2 is € 25,-, op basis van nacalculatie). Na het invullen van dit formulier komt u in de omgeving om uw betaling te voldoen.
1
2

TIJDELIJK DOOR ENORME HOEVEELHEID AANVRAGEN NIET BESCHIKBAAR

Contact

Een vraag over het aanmelden voor het energielabel?

Bel ons via: 06 22 944 575 / 06 14 178 081

Snel geregeld!

Veelgestelde vragen

Na opname van uw woning leveren wij het energielabel binnen maximaal één week. Periode vanaf aanmelding via deze website tot opname is afhankelijk van uw en onze agenda, wij streven naar korte termijnen.
Aan de hand van verschillende unieke kenmerken van uw woning. Zoals: Afmetingen, bouwjaar, type woning, isolatie van dak, muur en vloeren en aanwezige installaties. Uiteraard kijken we ook of u zelf energie opwekt.
Een energielabel heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.
De prijs is: € 325,- voor woningen tot 200m2. Voor woningen boven de 200m2 rekenen wij een meerprijs van € 25,- per 35m2.
In de situatie voor 2021 was het niet verplicht om de woning fysiek te laten keuren door een gecertificeerd adviseur. Vanaf januari 2021 is dat wel het geval.