Snel geregeld, gegarandeerd lage prijs

Bouwkundig NHG rapport

Aanmelden Bouwkundig NHG rapport

Via deze pagina kunt u via ons, als gecertificeerde inspecteurs, eenvoudig een Bouwkundig NHG rapport voor uw woning aanvragen. U vult daarvoor het formulier in. Nadat u dit formulier heeft ingevuld nemen wij contact op voor het definitief maken van een afspraak.

Tijdens de opname bij u op locatie inspecteren we het betreffende huis volgens het nieuwe model Taxatierapport Woonruimte 2021. De Bouwkundig NHG rapport leidt uit tot een overzicht van de risico’s en onderhoudskosten binnen een periode van vijf jaar

Inschrijfformulier Bouwkundig NHG rapport

Na inschrijving nemen we contact op voor het definitief maken van de afspraak

De kosten van een Bouwkundig NHG rapport (t.b.v de bouwkundige opnamestaat) zijn afhankelijk van de grootte van de woning. Voor woningen tot 190 vierkante meter (dat is ongeveer 500 kubieke meter) kan Bruinius en de Vos al voor € 189,00 inclusief btw een Bouwkundig NHG rapport uitvoeren. Er zijn geen bijkomende kosten, onze prijs en dienstverlening is all inclusief met uitzondering van onze prijsvoorwaarden.
1
2

Contact

Een vraag over het aanmelden voor een Bouwkundig NHG rapport?

Bel ons via: 06 22 944 575 / 06 14 178 081

Snel geregeld!

Veelgestelde vragen

De kosten van het Aanmelden Bouwkundig NHG rapport zijn afhankelijk van de grootte van de woning. Voor woningen tot 190m2 (dat is ongeveer 500m3) kan Bruinius en de Vos al voor € 189,00 inclusief btw een Aanmelden Bouwkundig NHG rapport uitvoeren. Er zijn geen bijkomende kosten, onze prijs en dienstverlening is all inclusief met uitzondering van onderstaande prijsvoorwaarden.

Voor iedereen die door een onafhankelijke en deskundige partij wilt inschakelen voor dit onderdeel van de taxatie. Dat zijn in de praktijk consumenten, makelaars en taxateurs. Voor iedereen leveren wij dezelfde betrouwbare en professionele service. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om ons te contacten via: info@bruiniusendevos.nl of 06 22 944 575.

Nee. Een onderdeel van het taxeren is het Aanmelden Bouwkundig NHG rapport. Eerder werd dit de bouwkundige opnamestaat genoemd. Maar met de invoering per 1 oktober 2021 van het nieuwe model Taxatierapport Woonruimte 2021, vastgesteld door de taxatiebranche (NRVT) en de geldverstrekkers, is ook de naam gewijzigd.

Het Aanmelden Bouwkundig NHG rapport leidt uit tot een overzicht van de risico’s en onderhoudskosten binnen een periode van vijf jaar

Via deze website kunt u het aanmeldformulier invullen. Daarbij kunt u een gewenste tijd en datum invullen. We nemen, nadat u het formulier heeft ingezonden, contact met u op om de afspraak definitief te maken. Een inspecteur komt bij u op locatie om de inspectie uit te voeren.